Nyheter
Glutenfri Grandiosa! 12/05-2014
Endelig fant jeg GLUTENFRI Grandiosa i frysedisken til Rema 1000! Kjempebra jobbet, Stabburet! Kjempebra jobbet alle som har engasjert seg på Facebookgruppen som ønsker seg glutenfri Grandiosa!
Julegavetips! 28/11-2007
Bøker er alltid en klassiker under juletreet! Dersom du kjøper bøker gjennom vår samarbeidspartner Bokkilden, støtter du arbeidet med glutenfri.org. Du kan bruke søket nederst til høyre for å finne alle mulige bøker. Ellers er det en stor (og oppdatert!) samling med glutenfrie bøker under menyvalget Bøker (til venstre)

Ha en trivelig jul, alle sammen!
Julegavetips! 09/12-2006
Bøker er alltid en klassiker under juletreet! Dersom du kjøper bøker gjennom vår samarbeidspartner Bokkilden, støtter du arbeidet med glutenfri.org. Du kan bruke søket nederst til høyre for å finne alle mulige bøker. Ellers er det en stor (og oppdatert!) samling med glutenfrie bøker under menyvalget Bøker (til venstre)

God jul alle sammen!
Da er det endelig tid for ferie igjen! 16/06-2005
Som dere aktive brukere har sett, har det blitt lagt inn en god del spisesteder, bakerier og butikker som fører glutenfri mat. Dette er kjempebra og gjør det mye lettere for oss alle å feriere i Norge.

Følg lenkene til venstre og klikk deretter på kartet der du ønsker å vite om det glutenfrie tilbudet!

Skal du til utlandet i sommer finner du kjekke oversettelser under Ferietid i menyen til venstre. Du kan også bestille ferieturen din på denne siden.

GOD SOMMER, ALLE SAMMEN!
Julegavetips 10/12-2004
Bøker er alltid en klassiker under juletreet! Dersom du kjøper bøker gjennom vår samarbeidspartner Bokkilden, støtter du arbeidet med glutenfri.org. Du kan bruke søket nederst til høyre for å finne alle mulige bøker. Ellers er det en stor samling med glutenfrie bøker under menyvalget Bøker (til venstre)

God jul alle sammen!
Forslag / kritikk 18/05-2004
Nå som dere har prøvd den nye utgaven av glutenfri.org en stund, lurer jeg på om dere har funnet noe dere mener mangler, er feil eller ting som kan gjøres annerledes. All kritikk og tips sendes til tilbakemelding@glutenfri.org og mottas med stor takk!
Få fradrag på skatten! 05/04-2004
Alle med cøliaki har fordyret kosthold og kan derfor kreve særfradrag på 9.180 kroner (post 3.5.5). Legg ved legeattest og spesifiser at cøliaki er en livslang sykdom. Dette gjelder også hvis du forsørger en person med cøliaki.
Relansering av glutenfri.org! 20/03-2004
Omsider var tiden inne for en fullstendig oppdatering av glutenfri.org. Alt har blitt laget på nytt og strukturen på siden er forandret. Håper dere liker den nye løsningen!
Gladnyhet fra Nidar! 05/07-2002
Nidar har rettet opp en del produkter som de feilaktig sa at inneholdt spor av gluten. Se oppdatert liste på deres hjemmesider!
Bestill bøker gjennom glutenfri.org 29/06-2002
Har laget en bok-seksjon. Her har jeg listet opp en god del bøker som har cøliaki-relatert stoff. Bestill direkte fra bokkilden.no - genialt enkelt!
Øl, øl og mere øl... 22/06-2002
Norsk Cøliakiforening har "godkjent" tre typer øl som kan benyttes i et glutenfritt kosthold (i moderate mengder). Har drukket min første øl på 2 år! Prøvde en Corona og ble ikke dårlig!
Gi karakter på oppskriftene 06/05-2002
Nå er det mulig å gi karakterer på de oppskriftene du har prøvd ut! Klikk og gi din karakter... :-)
Topp 10-liste 01/05-2002
Har laget en "topp 10"-liste som ligger under oppskrifter. Den viser de hyppigst besøkte oppskriftene. God fornøyelse!
Ny oppdatering 23/04-2002
Har oppdatert sidene. Ny språkinfo er lagt ut. Freshet opp fargene litt. Endret knapper. Lagt til en del produkter på sjekklista.
Stor trafikk! 22/04-2002
Har lagt merke til at denne siden har mye mer trafikk enn jeg hadde forestilt meg. Over 500 besøkende på en måned! Siden det er såpass mange som er innom glutenfri.org vil jeg framover legge mer arbeid i siden. Jeg setter pris på at dere støtter arbeidet med denne siden ved å trykke på sponsorene nederst på hovedsiden.
Teller og nye oppskrifter 21/03-2002
Har lagt til teller (i statusfeltet nederst på siden) samt noen nye oppskrifter. Takk for innsendte oppskrifter!
Endelig oppdatering! 26/09-2001
Nå har jeg endelig tatt meg tid til å oppdatere sidene litt. Har utvidet en del ting og prøvd å få ting til å generelt se litt bedre ut. Håper det faller i smak...
2 nye år med glutenfri.org 01/08-2001
Da har jeg kjøpt dette domenet for to år... Håper det blir tid til å oppdatere siden. Støtt arbeidet mitt ved å trykke på reklame-linkene nederst på siden! Takk!
Nye produsenter og oppskrifter 24/03-2001
Har lagt til noen produsenter med tilhørende tabeller. Har dessuten lagt inn en del nye oppskrifter.
Lite oppdateringer av glutenfri.org 05/03-2001
Det har dessverre ikke blitt så mye tid til overs så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere siden. Håper jeg kan oppdatere den før sommeren - men for tiden har jeg altså ikke kapasitet til å gjøre dette... :-(
Har laget ny layout 29/11-2000
Tror jeg skal holde meg til denne. Lagt ut en del nye oppskrifter. (2 nye brød - 5 nye kaker - 1 ny annet). Har også laget en side hvor jeg skal presentere matprodusenter. Skal snart ha eksamener så denne siden blir nok ikke oppdatert før til jul. Derfor: God jul til alle sammen!
Har lagt ut siden for første gang 24/10-2000
Har med litt info om hva sykdommen cøliaki går ut på samt en del oppskrifter. Også en del ting om rettigheter og ting som ikke bør spises.

g l u t e n f r i . o r g
Copyright © Tom Gulbrandsen
2000 - 2024

PHP Powered TXTDB Powered

Valid XHTML 1.0!

Valid CSS!